NU JÄVLAR IN I HELVETE!!!

Känner mig sjukt jävla misslyckad!!! Jag är en sån jävla förlorare!! Snart väger jag väl 70 igen innan jag vet ordet av..
Nu fan ska jag svälta mig själv i 13 dagar! För då MÅSTE jag vara smal! Träna som fan, och äta minimalt! Jag kanske ska köra på endast proteinshakear? Kan INTE vara tjock nästa söndag! NU JÄVLAR SKA JAG PLÅGA
MIG SJÄLV!!
Med start imorgon! Imorgon ska jag fan fasta! Det enda som är tillåtet är tuggummi, kaffe (utan mjölk) och vatten. Och FYRA proteinshakear max/dag. Jag SKA klara det!!
Puss..

Lättnad

Att jag fick vara för mig själv så jag kunde spy. Inte alls lika lättnad att jag väger 66.. FITT-Fetto!! Ja måste visst väga mig varje dag!!!

Dag 4

Vilken jävla loser jag är. Först så kom jag på nu att jag glömde träna idag... GLÖMDE? Har ätit sallad, banan och halstabletter idag.. Inte så farligt. Men jag vet att jag kommer facila om ca en timme. Fattar inte hur jag tillåter mig själv att göra det. Men men, jag ska allt se till att jag väger högst 60 innan den 14 december!

Dag 3

Har inte ätit några kolhydrater idag heller.. Stark mat också, massa kaffe och cola zero.
Imorgon är jag ledig och då ska jag träna! Längtar tills den 14 december när jag ska väga mig och jag är nyfiken på vad jag kommer väga!
P.s min favoritblogg just nu är utan tvekan truthbetoold! Sjukt vacker tjej, som jag snart hoppas inser hur vacker hon är! Tänker på dig!

Hemligheter

Jag må ha hemligheter för min pojkvän med denna bloggen, att jag lever för att bli underviktig osv.. Men inget annat döljer jag för honom. Tittade i historiken i hans dator nu och såg att han hade kollat igenom samma tjejs profilbilder, dvs 40 st hade han kollat igenom. Sen bläddrade jag lite
längre tillbaka och såg att han hade varit inne på sj för att kolla tågbiljetter... Vad fan håller han på med? Ska jag fråga eller inte?
Har ätit helt ok idag.

Dag 1

Sitter här framför datorn hemkommen från jobbet. Eftersom jag är hos min pojkvän så bloggar jag ifrån mobilen istället haha.. Fegis. Idag har jag ätit: ett äpple, en sallad, fyra nuggets, en bearnaisedipp (ja jag jobbar på donken), en kycklingvinge och en risi frutti. Önskar jag kunde stoppa intaget efter salladen. Gick faktiskt upp och skulle spy men det började låta så jag vågade inte. Ändå är detta bättre än hur det brukar sluta. Har ju som sagt 29 dagar kvar innan jag ska väga mig igen. Mitt mål är ju då att väga 60,nånting, men jag skulle bli överlycklig av att se den där lilla underbara femman.. Blir bara att ta nya tag imorgon!
Ska försöka få han i säng... (höhö) innan vi somnar också, bli av med lite fler kalorier ;)
Stay strong!

Hmm

Har precis ätit och kl är efter 7. Jaja inga kolhydrater iaf. Nu ska jag inte äta förrän imorgon. Kram på er

Kämpa!

Har redan failat genom att sova halva dan vilket betyder att jag inte hinner träna innan jobbet. Nu får jag antingen skita i det eller träna till typ halv 4 inatt när jag ska upp vid 8 imon.. Vettefan. Hur ska jag göra? Kommer vara fett trött iallafall. Huvudsaken är väl ändå matintaget.. Kommer ändå förbränna massvis med kalorier under dagens gång...
Nu vet ni/ puss

Sista chansen

Jag har lagt upp en plan nu, jag förstår nu att detta är min sista chans. Jag ska från och i morgon ändra mitt liv.
Ska lägga upp planer för varje vecka som jag ska fullfölja till fullo.
Måndag: träna innan jobbet
Tisdag: träna innan jag ska till stan
Onsdag: träna innan jobbet
Torsdag: träna
Fredag: träna innan kvällen
Lördag: hinner inte träna, fast jag är grym om jag orkar gå upp tidigare så jag hinner innan jobbet.. Man vet aldrig
Söndag: träna efter jobbet
Varje dag: äta ytterst lite och inga kolhydrater. När jag är på gymmet så ska det vara fettförbrännig på bandet i en timme + 300 sit-ups och på lördag om jag hinner då.
Inte äta ett skit efter klockan 6 på kvällen, inte ens om jag tränat innan.
Kommer uppdatera er varje dag om hur det går.
Men en viktig sak jag bestämt mig för: jag ska inte väga mig förrän den 14 december. Antar att efter helgen väger jag väl runt 65 kilo så jag har som målvakt högst väga 60 kilo. Det är väl rimligt? Då kan jag bara bli positivt överraskad. Längtar efter kommentarerna: har du gått ner i vikt? Snälla, nu får du inte gå ner mer, du är alldeles för smal osv.
Hoppas allt går bra för er. <3

Kvällsvikt

63,8 kg
Lär inte vara så nöjd över vågen imorgon efter fyra bullar som jag nyss så idiotiskt proppade i mig. Helst av allt vill jag spy. Men icke, är inte hemma..

Fetto

Min mage är helt proppfylld med scones, smör, oboy & juice. Skulle kunna spy upp detta helt utan problem, om det inte vore för att jag är hemma hos min pojkvän och han kommer höra. Detta kommer resultera i att jag kommer väga mer än 65,1 imon.. Bra!!!! Blir så jävla besviken!
Imorgon drar jag ner rejält på matintaget!!!

Min första offentliga morgonvikt till er

65,1 kg.
Hoppas på mindre imorgon.. :( känner mig så fail

Hetsa och behålla

Det är vad jag gjort idag. "passade på för att det var söndag".. Hmm, jag ska inte tänka så! Det ska aldrig vara att jag passar på! Ska jag väga 59 igen så kan jag inte fortsätta såhär. Snälla låt mig klara det denna gången, snälla om
någon nu läser detta kan ni inte bara ge mig några stöttande ord? Det kanske hjälper mig.
Är sjukt missnöjd med min kropp. Min mage väller över och det gjorde den inte för några
månader sedan.. :( nu ska jag klara detta en gång för alla!
Minns när jag vägde 78 och gick ner till 59, jag fick höra kommentarer av säkert 10 olika personer varje dag om hur smal jag blivit, inte fan hör jag sånt idag..
Nu kämpar jag för sista gången, nu eller aldrig!!!

En ny start

Det är så skönt att jag från och med nu kan få vara mig själv. Varför har jag inte tänk på att skaffa en anonym blogg tidigare? Nu kan jag ju pusha mig själv, ställa högre krav, dela med mig och få feedback av er!
Just nu känner jag mig som en jävla loser rent ut sagt. Hatar att vara större när jag en gång varit mindre. Ska kämpa och ge allt, och jag hoppas att bloggen ska hjälpa mig
med detta.

Hej!

Hej på er!

Nu har även jag skapat en anonym blogg för att få vara ärlig och hitta likasinnande som mig. Jag hoppas ni vill följa med mig i min resa påväg mot den perfekta kroppen!

Lite kort om mig:

Längd 175 cm
Ålder 21 år
Vikt
(senast jag vägde mig) 63,3 kg
Högsta vikt 78 kg
Lägsta vikt 59,7 kg
Målvikt 54,9 kg

Kommer återkomma när mitt internet fungerar på min egna dator, tills dess blir det lite jobbigt när jag använder någon annans. Under tiden använder jag mobilen.

Kram på er!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0