Punkt

Är så jävla trött på dig! Du är inte min förebild för FEM öre länge!

Du uppskattar inte ett SKIT jag gör, du tar mig för givet och tänker INTE PÅ NÅNTING ANNAT ÄN *****, inte ens dig själv! Du är en hjärntvättad NO-lifer och jag har ingen respekt för dig längre.

Hädanefter ska jag ALDRIG göra nånting för DIN skull, endast min egen!! För jag får ju för helvete ALDRIG någon uppskattning ändå. Varför ska jag skydda dig? Jag stödjer inget som har med detta att göra!!

Fyfan säger jag!


Ingenting

Har förstått att jag är ingenting för dig. Lika bra att vänja sig.. Eller svälta sig.

Men för mig är du hela världen.


?

Känner mig så obetydlig. Du har inte pratat med mig på hela dagen, går ifrån när jag kommer till dig. Undviker mig, va fan har jag gjort!? Du vill väl hellre spela med henne. Men då vet jag vart jag har dig...

Är djupt sårad, det borde du veta.


Försöker förstå

Jag känner mig så otroligt kluven, och det värsta är väl egentligen att jag inte förstår varför. Jag lever mitt eget liv och ska inte lägga mig i andras, men varför tänker jag på det varenda dag? Det är inte så att jag kan bestämma det själv. Det bara blir så.

Du är så fin, du anar inte. Jättesmal (vilket jag tycker är det finaste som finns), vacker och självsäker. Jag har en sådan otrolig respekt för dig och när du ger mig komplimanger så dör jag inombords. Du får mig att känna mig speciell, och jag är säker på att du har gett många personer bättre självförtroende. När du ger mig beröm så lyser jag verkligen upp. Du får mig att tro på mig själv och du ger mig viljan att alltid göra mitt bästa. Utan dig hade jag inte varit där jag är idag.

Därför bryr jag mig väldigt mycket om dig och vill inte att du ska fara illa. Jag ser med mina egna ögon att du hade kunnat ha det så himla mycket bättre. För det förtjänar du. Jag vet inte hur dina erfarenheter av andra förhållanden varit, men så som jag ser ditt, är inte bra.
Att ha en relation med någon man älskar, det är lätt. Men att kunna älska någon som behandlar en fel är en helt annan sak. Jag märker ju själv att ditt humör är som natt och dag beroende på om din partner är i närheten eller inte. Jag hör när "den" säger emot dig inför människor som endast ska höra att den står bakom dig, oavsett om ni har delade åsikter eller inte, eftersom det är en fråga om gradering. Jag hör vilken ton denne person har mot dig, hur den förlöjligar dig när andra hör, hur lite denne person litar på dig.

Finns så mycket jag vet om er men kan ej berätta pga förtroende till en vän. Och enligt mina slutsatser så tycker jag inte att du ska stanna hos denna människan. Du mår ju inte bra! Och du förtjänar så mycket bättre. Varesig om du hittar någon annan eller lever ensam. Du har svårt för att ta dig ur detta trots att du vill, men eftersom ni varit tillsammans så länge så tror du att ensamheten är värre.

Märker du hur denne person trycker ner dig och vilket humör du får pga detta, när du kunde varit så mycket gladare?
Tro mig, det finns bättre. Jag är själv i ett förhållande när allt funkar och jag skulle aldrig kunna leva med honom om vi hade samma jargong och nollrespekt för varandra. Jag förstår faktiskt hur dåligt jag skulle må.

Ibland, rättare sagt hela tiden så hoppas jag på att du ska våga ta det där steget, mot friheten, för din egen skull, för att jag bryr mig så himla mycket om dig. Sen får jag uppfattningen om att allt är bra för stunden (alltså du backar ur) och jag känner mig sårad. Men jag vet som sagt inte varför jag känner så starkt för detta.. Vill jag ha din uppmärksamhet för bekräftelsens skull, att känna mig bra? Och helt plötsligt glömmer du mig.. Är kort mot mig. Och jag förstår inte vad jag för för fel.

Är inte alls kul detta.. För jag vill ha din uppmärksamhet igen.
Men jag vet vad jag ska göra och jag har bestämt mig.

Du ska anmärka att jag gått ner i vikt. DU ska säga det till mig personligen. Du ska fan bli orolig för mig. Du ska ge mig mer uppmärksamhet än denne.

Gårdagens vikt 64,3. Startmålvikt under 59,7.
Väger mig nästa gång den 25/9

Tänker uppdatera varenda jävla dag. Ska INTE falla tillbaka. Ska ha DIG i mina tankar!


RSS 2.0