Hjärtklappning

Hej!
 
Just nu mår jag skit rent ut sagt. Kan knappt skriva detta på min iPhone. Jag har observerat ett tag nu att min pojkvän spelar wow och pratar med en tjej på ventrilo samtidigt. Idag hittade jag att han hade typ kollat igenom alla hennes bilder på Facebook + chattat med henne. Skitkul..
 
Jag får snoka lite till ett par dagar och se hur det leder, men pallar jag bråka med honom igen? Alla gånger (nästan aldrig) har det berott på att jag hittat grejer i hans dator/telefon och jag mår verkligen skitdåligt över att vi ska bråka ännu en gång.. Men inte fan tänker jag låta honom komma undan med det. Fattar inte hur han tänker, vi flyttar liksom ihop om drygt en månad. Kommet återkomma om detta.
 
Annars då.. Flyter livet på riktigt bra. Jag trivs som fan på ******, (nojjig..?) med min förebild som är den smalaste och grymmaste personen jag vet och som jag har riktigt stor respekt för.
 
Sen så har jag kommit igång med träningen igen denna veckan. Ska inte ge upp nu!!!
 
Hur går det för er? Hur mår ni? <3

Längesen.. Vilsen, eller..?

Vet inte riktigt hur jag ska börja..

För det första, jag har inte tränat, inte ätit nyttigt, och jag har ätit ganska mycket. Men ändå känner jag mig inte
särskilt fet? Så konstigt. Mår jag sämre när jag tänker för mycket? Jag kanske helt enkelt ÄR fet... Lite svårt att veta när man inte har en våg tillgänglig.

Ändå vågade jag ha magtröja i måndags. Konstigt det kan bli.

Varför skriver jag?


RSS 2.0